maandag 12 december 2011

De social media bubble komt er aan (Forrester Research)

Op LeWeb 2011 spreekt ook George Colony, Chairman & CEO van Forrester Research. Volgens hen heeft het ‘web’ zijn langste tijd gehad en wordt het de komende jaren vervangen door het ‘App-Internet’, dat garant staat voor meer snelheid en betere gebruikerservaringen. Social media zijn uitgegroeid en alleen bedrijven die bestonden voor het social mediatijdperk, zullen de komende social media bubble overleven.
....
De app is de toekomst
Volgens George Colony zijn het internet en de app de toekomst. Het ‘web’, of misschien beter gezegd; HTML, heeft volgens Forrester zijn langste tijd gehad. Dit is volgens hem niet een trend die gedreven is door techniek, maar door de voorkeur van mensen.
....
Social media zijn uitgegroeid
Amerikanen besteden meer tijd aan en op social media dan aan vrijwilligerswerk, bidden, bellen en sporten. Eén van de weinige dingen waar ze wel meer tijd aan besteden, is winkelen. De populatiepenetratie van social media in Europa is erg hoog. Dit betekent dat zowel in tijd en in aantallen de groei uit social media is. Het gevolg: een bubbel voor social startups.

Bron en hele artikel: Jeroen.io

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...