donderdag 23 augustus 2012

Sphair

TravelBird, een website met vakantie aanbiedingen, speelt in op de trend waarbij vakantiegangers willen overnachten op bijzondere plekken dicht bij huis. Nieuw in het aanbod is de 'Sphair', oftewel een nachtje “glamorous kamperen” onder de sterrenhemel in een doorzichtige bol in de buurt van Lier, net over de grens met België. In Nederland is TravelBird de exclusieve aanbieder voor een verblijf in de Sphair.

Glamping in een luchtbol Glamorous kamperen op een mooie plek in of aan de rand van het bos, net over de grens met België in de buurt van Lier. Dat kan in de luchtbol “Sphair”, een samenvoegsel van sphere (bol) en air (lucht), die volledig is ingericht en sfeervol wordt verlicht. Je slaapt met één of twee personen op een matras met bedbodem letterlijk onder de sterren. In deze cocon hoef je geen rekening te houden met weersomstandigheden, maar geniet je toch van de frisse buitenlucht dankzij een geluidloze blower.

Bron en hele artikel: Tourpress

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...