maandag 17 september 2012

Vakantieganger wil niet extra betalen voor internet

De Europese vakantieganger wil niet betalen voor WiFi op zijn vakantieadres. Dit blijkt uit internationaal onderzoek van Zoover in 25 landen. De bijna 20.000 respondenten gaven in 71% van de gevallen aan dat ze wel internet willen in hun accommodatie maar betalen doen ze liever niet. Of de gratis verbinding dan ook goed werkt blijkt eveneens belangrijk, 60% klaagt over de aangeboden verbinding tijdens zijn zomervakantie.

Slechts een handje vol is bereid een bedrag tot 5 euro per dag neer te leggen voor een verbinding. 9% ziet een bijdrage van deze omvang wel zitten. Wordt het duurder dan haakt bijna iedereen af.

Geen internet op vakantie
17% van de Europeanen zegt helemaal geen internet nodig te hebben tijdens de vakantie. Vooral Oostenrijkers en Duitsers hebben hier de minste behoefte aan (27 en 25%). Nederlanders hebben daarentegen juist wel veel behoefte aan een verbinding op vakantie. Slechts 14% geeft aan internet op de vakantiebestemming niet nodig te vinden.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...