zaterdag 12 januari 2013

Camping De Paal wint ANWB Award voor beste verhuuraccommodatie


Tijdens het ANWB kampeergala zijn weer prijzen uitgereikt in diverse categorie├źn. Nederlands succes was er voor De Klepperstee; zij wonnen de innovatie-award voor hun selfsupporting camperpark. Camping De Paal bood volgens de jury de leukste verhuuraccommodatie.
Paalcasa
“De unieke “paalcasa” is een vernieuwend, eigen ontwerp en biedt 100 procent vakantiegevoel met alle denkbare comfort.” Dat was een quote uit het juryrapport, waarmee camping De Paal haar prijs won in de categorie bijzonder verhuuraccommodaties. De Paalcasa is een nieuw fenomeen op kampeergebied, en bestaat uit een unit die met aarde bedekt is. De unit heeft 3 vertrekken, waarvan 2 slaapvertrekken, een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en kinderslaapkamer met 2 stapelbedden. Als 3e de badkamer met toilet, douche en wastafel en dit alles is voorzien van vloerverwarming. Aan de unit komt een ruime tunneltent van 27 m2 waarin zich het woon-leef gedeelte bevindt, voorzien van keukenblok met koelkast en gaskookplaat. Uiteraard ingericht met een gezellige eethoek, bank en flatscreen t.v. Op een picknickbank onder de luifel kunt u genieten van de rust en de ruimte.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...