zondag 30 december 2012

Nederlander gokt en hoopt op goedkope last-minute vakantie

Nederlandse vakantiegangers zijn dit jaar laat met het boeken van de zomervakantie voor 2013. Maar liefst 82 procent van de Nederlanders heeft nog niet geboekt en zes procent zegt nu al zeker te weten niet op vakantie te gaan of te kunnen. Dat blijkt uit onderzoek* van de onafhankelijke vakantiebeoordelingssite vakantiepanel.nl en marktonderzoeksbureau The Choice.

 Last-minute vakantie beperkt de keuze Volgens Steven van Nieuwenhuijzen, Algemeen Directeur van D-reizen, zijn mensen laat met boeken omdat ze door de crisis steeds vaker hun hoop vestigen op een goedkope last-minute in plaats van een vroegboeking. “Ze wachten langer in de hoop op een goedkopere vakantie. Maar vaak wordt er vergeten dat last minute-aanbiedingen alleen goedkoper zijn als je wensenpakket klein is. Voor gezinnen die vanwege de kinderen alleen in het hoogseizoen op vakantie kunnen en ook nog specifieke wensen hebben, zoals een familiekamer of activiteiten voor de kinderen, is zo’n last-minute niet de beste optie.”

bron en hele artikel: pretwerk

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...