zaterdag 29 december 2012

Slapen in een slakkenhuis in Poitou-Charentes


In Poitou-Charentes kun je wel heel bijzonder overnachten. Vakantiepark Domaine de Dienné, gelegen in de omgeving van Poitiers, breidt in 2013 uit met een tweetal nieuwe accommodaties: een slakkenhuis en een paddenstoelen woning. Beide accommodaties beschikken over twee slaapkamers en bieden capaciteit aan 4-6 personen. Domaine de Dienné ligt op circa 40 km van Futuroscope en biedt accommodaties uiteenlopend van elvenhuisjes tot boomhutten. Maar beschikt ook over reguliere kampeerplekken.

Maison escargotNaast wijngaardslakken om te eten, vind je in Vienne ook een reuze slak. Om in te slapen wel te verstaan. Het twee verdiepingen tellende slakkenhuis is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het object twee slaapkamers, een keuken met vaatwasser en badkamer met massagedouche. De inrichting bestaat uit handgemaakte meubels in de vorm van fruit en vegetatie.

Bron en hele artikel: Tourpress

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...