maandag 20 augustus 2007

Heineken Speaker kratjes

Heineken heeft iets nieuws: speakerkratjes. Dat zijn luidsprekers in de vorm en kleur van een Heineken bier kratje. Je kunt deze kratjes / speakers aansluiten op bijvoorbeeld je computer, MP3-speler of I-Pod. De speakers werken op drie penlite baterijen en dus kun je deze boxen waar dan ook gebruiken!
Bierbrouwer Heineken komt weer met een nieuwe gadget. De kleine speakers in de vorm van een Heineken-krat zijn aal te sluiten op elke mp3-speler of laptop. De bierbrouwer verwacht hiermee voorgaande acties met de Jagershoed en de Honcho te zullen verslaan. “Uit onderzoek blijkt dat de koopintentie twee keer zo hoog ligt dan bij de voorgaande acties,” aldus een woordvoerder. “Bovendien spreekt dit hebbedingetje een grotere doelgroep aan den de gemiddelde voetbalfan die met een toeter loopt. Wat de promotie kost, wil het concern niet bekendmaken.
In de winkel (supermarkt e.d voor meer info kan op www.heineken.nl gekeken worden) zijn de kratjes te koop voor net geen 10 euro, inclusief 6 blikjes bier. Op Marktplaats wordt ondertussen al 10 euro of meer geboden (soms al tot 30 euro), alleen al voor de speakerkratjes zelf.

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...