maandag 5 mei 2008

Digitale televisie van UPC

De telefonische verkoop van UPC is wel een beetje vreemd. Ze hebben contact opgenomen over hun nieuwste aktie 3 halen 2 betalen. Omdat ik er nog over na wilde bellen en het een en ander wilde bekijken via internet heb ik niet direct wat gekocht. Ze zouden wel terugbellen. Ze bellen ook wel netjes terug maar nooit op het tijdstip dat ze zelf hebben aangegeven. Immers ik ben haast alleen in de avond te benaderen en dan bellen ze overdag. Of als ze afspreken om morgenavond te bellen, dan bellen ze morgenavond niet.

Na lang genoeg gewacht te hebben of ze me te pakken konden krijgen heb ik maar via internet gebruik gemaakt van de aktie van UPC. En dat ging heel soepel. Ook mede omdat ik al klant ben van UPC.

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...