donderdag 1 mei 2008

Groeispurt sociale media kent geen einde

Het delen van foto's, microbloggen, rss, widgets, podcasts, video's uploaden: de sociale media zijn nog steeds bezig met een sterke opmars. Mediacommunicatiebureau Universal Media heeft dinsdag de resultaten van een wereldwijd onderzoek naar de impact van sociale media gepresenteerd.

Het rapport is onderdeel van een doorlopend project waarbij het consumentengebruik, de attitudes en interesses van gebruikers van sociale mediaplatforms worden gemeten. Het eerste onderzoek werd gepubliceerd in 2006, De derde studie is afgerond in maart dit jaar. Hiermee hoopt de organisatie wereldwijd trends in kaart te brengen.

Het meest recente rapport laat de nog steeds een groei zien in het gebruik van sociale media. Zo blijkt onder meer dat het merendeel van de gebruikers meer content produceert dan de voorgaande jaren, waarmee de nadruk komt te liggen op actieve participatie. Aziatische markten staan hierin bovenaan. In deze regionen wordt de meeste content gecreƫerd.

bron en hele artikel: emerce

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...