vrijdag 16 mei 2008

Mediabox ontvangen

De mediabox van UPC heb ik vrij snel ontvangen. Ongeveer een week na bestellen, waarbij ik de verwachting had dat het twee of drie weken zou kunnen duren.

Het installeren lijkt vrij simpel. Bij controle van de instellingen blijkt echter niet alles op groen te staan. Dat werd dus even de helpdesk bellen. Ik kreeg het advies om de stekker/verdeler te controleren. Nou dat heb ik gedaan en als ik de mediabox zonder verdeler op de kabel aansloot, dan werkte alles goed. Vervolgens het advies gekregen om de verdeler om te ruilen bij de UPC winkel.

Op vrijdag dus naar de UPC winkel. Daar was het wel lang wachten voordat je geholpen werd. Na 45 minuten was ik aan de beurt en tot mijn verrassing moest ik een nieuwe verdeler gewoon kopen. Had ik dit dus net zo goed ergens anders kunnen gaan halen. Wel teleurgesteld dus, omdat de verdeler eigenlijk een standaard onderdeel is van wat nodig is en ik deze, toen ik ging internetten via de kabel, had gekregen van UPC en nu dit stuk is gegaan ik een nieuwe moest kopen.

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...