woensdag 11 juli 2007

Polstelefoon


Het Australische SMS Technology heeft een horloge op de markt brengen met daarin een volwaardige mobiele telefoon dat via touchscreen en zelfs handschriftherkenning te bedienen is.

De M300 Mobile Watch heeft een standby time van 80 uur, je kunt er mee telefoneren, sms'en, gamen en als mp3 speler gebruiken. De opslagcapaciteit is 128 MB. Het horloge is Bluetooth-compatible en beschikt over een usb-aansluiting.

Ook kun je het horloge natuurlijk ook gewoon als klokje gebruiken. Op het display kun je een analoge of digitale telefoon laten tonen.

Heel bijzonder voor een horloge is de bediening via een aanraakscherm. Zelfs handschriftherkenning is een optie. In de video zie je een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden.

De M300 Mobile Watch ziet er nog uit als een kleine PDA aan een polsbandje. SMS Technology werkt echter aan veel mooiere modellen.

Concept polstelefoon van NEC: NEC werkt aan een zeer flexibele polstelefoon van rubber. De telefoon zelf is even buigzaam als een horlogebandje.

Polshorloge van Cec Corp: Het ziet er niet uit, zit vast ook niet plezierig, maar cool is hij wel. Deze Chinese polstelefoon van CEC Corp.

1 opmerking:

Anoniem zei

Tegenwoordig vrij goedkoop te bestellen bij www.lightshirt.nl!

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...