dinsdag 11 november 2008

Bruna benadert boekenliefhebbers via Hyves-gadget

Via de nieuwe gadget Mijn Boeken Top 3 geeft Bruna voortaan informatie over boeken aan geinteresseerde lezers op Hyves. Hyves-bezoekers kunnen klikken op de persoonlijke boekenkeuzen van vrienden en krijgen vervolgens inhoudelijke informatie vanuit de Bruna-database op hun scherm.

Gebruikers van de boekengadget kunnen zelf het uiterlijk en de subtitel daarvan bepalen. Bruna is tot de inzet van het Hyves-gadget gekomen op aangeven van online-marketingbureau Onetomarket. Dat nam in de markt waar dat er een groeiende interesse is om dit soort marketinginstrumenten in te zetten en legde het idee voor aan Bruna.
Volgens Bruna en Onetomarked is er sprake van een situatie waarbij alle partijen erop vooruitgaan: De gebruiker krijgt relevante leestips, Hyves heeft er een interessante applicatie bij voor boekliefhebbers en Bruna genereert extra traffic naar de website.

Bron: Adforesult

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...