zondag 18 november 2007

HTC TyTN II

HTC levert een computertje in zakformat. Met de tweede TyTN (Titan) kun je alle kanten uit.

Sinds enige tijd heb ik de beschikking over dit nieuwe gadget. Hiervoor had ik de MDA Vario (de eerste variant). Daar was ik al zeer over te spreken. Tevens nu ook onbeperkt internet erbij genomen van T-Mobile.

Telefoneren, internetten, mailen (dit doe ik via gmail), fotograferen, navigeren, het kan allemaal. Een echt computertje dus (draaiend onder Windows Mobile 6 Professional), en dat komt het best tot uitdrukking als je het qwerty-toetsenbordje uitschuift, en het toestel horizontaal voor je op tafel zet. Het scherm kan namelijk ten opzichte van het toetsenbord 45 graden gekanteld worden.
Het scherm is met 2,8 inch (7,1 cm) niet supergroot, maar groot genoeg om over internet te kunnen surfen. De maximale resolutie bedraagt 240x32. Tevens kan gebruikt gemaakt worden van het TouchFlo systeem. Door je vinger over het scherm te bewegen kun je scrollen, en je kunt de stylus gebruiken.

Tevens kan ik nu mijn mail van werk en agenda synchroniseren (zonder de telefoon in een cradle te hoeven zetten). De kwaliteit van de camera is tevens een hele verbetering ten opzichte van mijn vorige toestel.


Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...