donderdag 15 november 2007

Internetgebruik Nederland groeit amper meer.

Emerce (Jan Libbenga) bericht "Het internetgebruik in Nederland gemeten naar het aantal unieke bezoekers groeit nauwelijks nog, zo blijkt uit metingen van comScore. Met 3 procent groei bungelt Nederland helemaal onderaan de lijst, samen met Italië en Portugal. "

Verder geeft het artikel de internetbevolking aan in Europa: Het land met het hoogste online-publiek was Duitsland met 33,2 miljoen unieke bezoekers, op de voet gevolgd door het VK met 32,2 miljoen. Beide landen vertegenwoordigen 29 procent van het totale Europese online-publiek. Het op twee na grootste Europese online-land is Frankrijk, dat ook het op drie na snelst groeiende land is, met een stijging van 14 procent tot 27,3 miljoen unieke bezoekers in september.

Tevens gaat het artikel in op het internetgebruik. Daarin wordt aangegeven "Het internetgebruik was het hoogst in Nederland waar 82 procent van de bevolking in de leeftijdsgroep vanaf 15 jaar in september online was. Qua internetgebruik wordt Nederland gevolgd door Scandinavië waar internet is gebruikt door 73 procent van de totale Zweedse bevolking, 72 procent in Denemarken en Noorwegen en 66 procent van de Finse bevolking."

Bron en hele artikel

Geen opmerkingen:

Playmobil Back to the Future

Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het ...